Bondens marked

Af Susanne

I december afholder Bondens Marked tre markeder med fokus på julens og nytårets råvarer. De tre markeder finder sted på Sankt Jakobs Plads den 18., 22. og 29. december.

På julemarkederne den 18. og 22. december tilbyder nogle af stadeholderne rabat eller en lille ekstra-julegodte i posen til de kunder, der kan fremvise et eksemplar af Mit Østerbro. Kig efter “Mit Østerbro”-logoet for at finde frem til de stadeholdere, der giver rabat.

Bondens Marked på Sankt Jakobs Plads er byens ældste madmarked og en institution på Østerbro. På ottende år i træk kan byens borgere hver lørdag fra 10-15 året rundt forsyne sig med kvalitetsråvarer fra lokale producenter, madhåndværk af ypperste kvalitet og unikke importvarer.

Mange af stadeholderne går igen, men der kommer også nye til, og det er alt sammen med til at markedet kan opfylde sin mission – nemlig at kunderne skal kunne købe ind til et afvekslende måltid, der følger sæsonerne. Blandt de nye stadeholdere finder man i år bl.a. skånsomt fanget fisk, gedeoste og gedekød, marmelade af omegnens bær og frugter, moderne høkasser og nødder som fx friske mandler, jordnødder og pistacier, importeret direkte fra producenterne.

Benyt lejligheden til at få inspiration
til måltiderne og høre, hvordan varerne er produceret – for hvad enten det er producenten, madhåndværkeren selv eller en importør, du finder på markedet, har de det tilfælles, at de brænder for de kvaliteten, og hellere end gerne fortæller om varerne.


Bondens Marked · www.bondensmarked.dk · facebook/bondensmarkedikobenhavn

Related Articles