Mit Østerbro
  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Motion & velvære
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Mit sommerhus
    • Bolig & Indretning
    • Familie & Fritid
    • Smag på sommerlandet
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Mit Østerbro

  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Motion & velvære
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Mit sommerhus
    • Bolig & Indretning
    • Familie & Fritid
    • Smag på sommerlandet
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt
Cremede cannelloni med ricotta og pesto rosso
Smag på Østerbro | guide til spisesteder

Cremede cannelloni med ricotta og pesto rosso

13. oktober 2021

Cannelloni er en skøn italiensk pastaklassiker, lige som vi elsker dem – enkel og velsmagende. Retten kan nemt varieres med forskellige saucer og pestoer, og den kan forberedes på forhånd i ro og mag og sættes på køl, inden den skal bages i ovnen.

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERS.
●  1 stor håndfuld frisk basilikum, skyllet og hakket
●  4-5 semi-dried tomater, finthakkede, fx semi-dried cherrytomater fra
Oliviers & Co
●  80 g revet frisk parmesan
●  1 æg
●  12 stk lasagneplader
●  250 g ricotta
●  1 stort glas pesto (180 g), fx pesto rosso fra Oliviers & Co
●  God olivenolie, fx basilikumolie fra Oliviers & Co
●  Flagesalt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 175 ° varmluft. Sæt en stor gryde vand med 1 tsk salt over høj varme til opkog.

Kom ricotta, æg, 40 g friskrevet parmesan, hakket basilikum og soltørrede tomater (gem lidt basilikum og semi-dried tomater til topping) i en stor skål og rør det godt sammen med en gaffel. Smag til med lidt flagesalt og friskkværnet peber.


Læg lasagnepladerne i gryden med kogende saltvand og kog dem til de
er aldente. (se instruktionerne på emballagen). Hæld vandet fra.


Fyld lasagnepladerne en efter en ved at placere en passende mængde fyld
(ca 1 spsk) langs kanten af hver plade. Rul pladen fra siden, så du danner en cannelloni-rulle med fyldet i midten. Anbring de fyldte cannelloni i et ovn-
fast fad. Fordel 3 spsk pesto og resten af den revne parmesan på toppen,
dryp med god olivenolie og sæt fadet i ovnen ca 20 min til cannellonierne er gyldenbrune.


Tag fadet ud af ovnen og lad det køle en smule af. Anret cannellonierne på tallerkner, top med den resterende pesto, de resterende semi-dried tomater og basilikumblade og servér straks.

Bon appétit!

Italienerne er mestre i at lave enkle, velsmagende retter med få ingredienser af den allerbedste kvalitet. Find et stort udvalg af ekstra jomfru olivenolie, håndlavet pasta, pesto og balsamico hos:
Oliviers & Co · Gammel Kongevej 85 · oliviersogco.dk

Forrige indlæg
Er du klar til at julehygge som i gamle dage
Næste indlæg
Rødbedetartar · Selleribøf · Citronfromage

Related Articles

Fra savsmuld til sandwich

17. september 2018

Septemberopskrift Italiensk aubergine ‘pizza’

31. august 2020

Ærlig mad i en fart

11. maj 2020

Nu skal du spise smørrebrød til aftensmad

26. februar 2019

Charlottehavens café åbner atter om aftenen

8. juni 2022

Rustik og raffineret dansk-fransk mad

9. december 2019

Opskrift på Donuts

19. oktober 2020

Seaside Toldboden Streetfood fra hele verden serveret med...

8. juni 2022

Muligheder og mangfoldighed i Østerbro madhus

26. februar 2019

Uformel stemning & lækker mad

13. februar 2020

Følg os på Instagram og Facebook

Facebook Instagram

Læs Mit Østerbro

Læs Mit Sommerhus

Politikens Forlag

Democratic Eyewear

Oliviers & Co

Altan.dk

Beaute Pacifique

Mit Nordhavn

Læs Mit Sommerhus

Seneste indlæg

  • Sommer og saltvand
  • Vores brilleunivers vokser – Vi udvider Koldby Optik og overtager nabobutikken
  • Solbriller er som solcreme til øjnene
  • REMA 1000 mindsker plastforurening
  • En radiator må godt være lækker
  • Køkkendesign til nye tider
  • Øasen – en åben festival for alle
  • Solbriller Pierre-Emile Højbjerg

Mit Østerbro

Lokalmagasin med historier og portrætter fra bydelen og inspiration til det nære på Østerbro og i Nordhavn – mad, bolig, shopping, familie, fritid og wellness.

Find rundt

  • Forside
  • Temaer
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Seneste indlæg

  • Sommer og saltvand

  • Vores brilleunivers vokser – Vi udvider Koldby Optik og overtager nabobutikken

Mit Østerbro / www.mitoesterbro.dk


Tilbage til toppen