Mit Østerbro
  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Wellness & getaways
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Mit Østerbro

  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Wellness & getaways
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt
Grillede asparges med parmesan & græsagtig olivenolie
Smag på Østerbro | guide til spisesteder

Grillede asparges med parmesan & græsagtig olivenolie

11. maj 2020

Med foråret kommer aspargessæsonen! Mit Østerbro har spurgt OLIVIERS & CO om favoritopskriften på den delikate forårsbebuder.

Det skal du bruge · Til 4 personer
2 bundter grønne asparges, skyllede, tørrede
50 g hasselnødder, groft hakkede
50 g parmesan, i tynde flager
400 g sprøde babysalatblade, skyllede
O&CO Monva olivenolie
1-2 tsk citronsaft
Friskkværnet peber og flagesalt efter behag

Sådan gør du
Knæk de træede ender af aspargesene, hvor du mær-ker det “naturlige” knæk. Enderne kan du evt. gemme til hjemmelavet grøntsagsboullion, ellers kasseres de.
Vend aspargesene i olivenolie. Varm en grillpande op, og grill aspargesene i et par minutter. De skal tage farve, men stadig være lækre og sprøde.
Anret babysalatbladene og de grillede asparges på et fad.
Top med hakkede nødder og parmesanflager.
Vend olivenolien forsigtigt i salaten, og smag til med citronsaft, friskkværnet peber og flagesalt efter smag.

Bon appetite!

O&CO Olivenolie presset af 100% Picual oliven
Den fantastiske Monva olivenolie er presset af 100% Picual oliven i begyndelsen af efteråret i smukke Andalusien. Den dufter af nyslået græs og har elegante noter af artiskok og hvid peber. Det sunde polyfenol-tal er højt, og olivenolien har en fin peberagtig fornemmelse. OLIVIERS & CO har sammen med producenten Luis Montabes flere gange vundet guld i den mest prestigefyldte olivenolie-konkurrence i New York med netop Monva. Olivenolien bliver presset senest 12 timer efter høst ved en temperatur under 20°C for at opnå den fantastiske aromatiske profil.

Den græsagtige olivenolie er perfekt til at dyppe godt brød i. Den løfter smagen af de andre råvarer i dejlige pastaretter og i forårets og sommerens salater med masser af smag og farver. Og så er den fantastisk på tuncarpaccio!

Køb olivenolien hos OLIVIERS & CO / Gl. Kongevej 85 / www.oliviersogco.dk

Forrige indlæg
Kvalitet og friske fisk hos Odin Fisk
Næste indlæg
Luksusgenbrug

Related Articles

Muligheder og mangfoldighed i Østerbro madhus

26. februar 2019

De gør det sunde tilvalg nemmere

13. februar 2020

RALPHs – altid et besøg værd!

29. oktober 2019

Vinparadis i stemningsfulde omgivelser

12. januar 2019

Peter skriver

10. december 2020

Rustik og raffineret dansk-fransk mad

9. december 2019

Opskrift på Donuts

19. oktober 2020

Håndlavet gourmetchokolade

12. januar 2019

Vidste du at…

13. februar 2020

Sommeropskrift

30. juni 2020

Følg os på Instagram og Facebook

Facebook Instagram

Læs Mit Østerbro

Enterprise


STAY

ZORO

Dancontainer

Paulun

Fattiggården på Ærø

Seneste indlæg

  • Lokale håndværkere bag specialopgaver for Bolia
  • Et designmæssigt åndehul
  • Sprød løgtærte med 3 slags ost og rødbeder
  • Træning virker på den lange bane
  • Nøglen til et godt helbred ligger i blodet
  • 7 effektive hjemmeøvelser
  • OL svømme-drømmen lever i bedste velgående på Østerbro…
  • Børn i byen

Mit Østerbro

Lokalmagasin med historier og portrætter fra bydelen og inspiration til det nære på Østerbro og i Nordhavn – mad, bolig, shopping, familie, fritid og wellness.

Find rundt

  • Forside
  • Temaer
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Seneste indlæg

  • Lokale håndværkere bag specialopgaver for Bolia

  • Et designmæssigt åndehul

Mit Østerbro / www.mitoesterbro.dk


Tilbage til toppen