Håndlavet gourmetchokolade

Hos Peter Beier Chokolade er der fokus på én ting: At skabe den bedst mulige chokolade. Derfor er der gennemført kvalitet i alle de led, som er med til at udvikle den færdige gourmetchokolade. Den familiedrevne virksomhed har skabt et bæredygtigt ’fra Jord til Bord’-koncept, som går igennem hele deres produktion og ud i butikkerne. Deres chokolade er 100 pct. håndlavet, og de bruger kakaobønner fra deres egen plantage samt råvarer fra Ørsholt Gods i Nordsjælland, hvor deres virksomhed ligger.

Bæredygtig omtanke

Peter Beier Chokolade bruger så vidt muligt økologiske råvarer. Med bæredygtig omtanke fremavler de mange forskellige sorter kakao under den caribiske sol og fremragende bær og frugter i den hjemlige muld.

Smagsoplevelsen er altid i højsædet. Deres tilgang til chokolade er båret af ambitionen om at skabe et lille stykke perfektion hver eneste gang. Den mission er lykkedes. Chokoladen regnes for at være blandt de bedste i verden, og da chokolade fra Peter Beier Chokolade for nylig var med i DR’s Madmagasinet, vandt de den lille og uformelle smagskonkurrence stort over industrichokoladen.

Sundt at spise chokolade

Udover at chokolade smager fantastisk, er det faktisk også sundt, især når det handler om den mørke choko-lade, hvor indholdet af de bioaktive flavonoider er stort. Flavonoider er med til at forebygge hjerte-kar sygdomme, fordi den er med til at gøre blodårerne blødere, så det er lettere for blodet at komme igennem. Det giver et lavere blodtryk. Så det er både mentalt og fysisk sundt at spise lækker gourmetchokolade! Men husk, det skal være den mørke chokolade.

Hos Peter Beier Chokolade kan man som det eneste sted herhjemme, sammensætte sin egen chokolade-æske med alle ens yndlingschokolader. Da de har et kæmpesortiment af chokolader fra hele verden, er mulighederne eminente for at skabe sin egen chokoladeæske med alle de mange forskellige smagsnuancer, god chokolade indeholder.       

Hædret og anerkendt

Manden bag chokoladen, Peter Beier, er en anerkendt og hædret chocolatier, der er uddannet i Danmark, England, Frankrig, Belgien og Spanien. Som 22-årig blev han udnævnt som chef for det navnkundige Magasin du Nord’s chokoladeproduktion. Syv år senere, i 1996, besluttede han sig for at skabe sin egen produktion af håndlavede chokolader af højeste kvalitet og stiftede virksomheden Peter Beier Chokolade. Virksomheden drives af familien, og alle er involveret i at skabe den sublime chokolade, som kun kan fås i virksomheden egne specialforretninger, der primært ligger på Sjælland samt enkelte på Fyn og i Jylland.


Peter Beier Chokolade Chocolatierbutik: MENY  ·  Southamptongade 2  ·  Nordre Frihavnsgade 20 · www.pbchokolade.dk


Udgivet

i

af

Tags: