Mit Østerbro
  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Wellness & getaways
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Mit Østerbro

  • Forside
  • Temaer
    • Bolig & indretning
    • Kultur & underholdning
    • Smag på Østerbro | guide til spisesteder
    • Shopping
    • Wellness & getaways
    • Familie & fritid
    • Biler på Østerbro
    • Mit Nordhavn
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt
NYTÅRSOPSKRIFT Crispy parmesansnacks  med comté og chutney
Smag på Jul & Nytår

NYTÅRSOPSKRIFT Crispy parmesansnacks med comté og chutney

8. december 2020

Super lækre og delikate snacks med en uovertruffen kombination af sprød parmesanost, fine skiver comté og lækker rødløgschutney. Smukke at servere, meget nemmere at lave end man skulle tro og perfekt til et godt glas vin. Server dem til antipasti og til Dronningens nytårstale.

Det skal du bruge (4 personer)

  • God rødløgschutney, fx rødløgschutney med Barbera d’Alba fra Oliviers & Co
  • God olivenolie, fx olivenolie med Karl Johan svampe fra Oliviers & Co
  • 80 g parmesan, groft revet
  • 50 g comté-ost, skåret i fine skiver
  • Friskkværnet peber, fx pebermix fra Oliviers & Co

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 175°C varmluft.
  • Fordel parmesanosten i små toppe, ca. 1 god spiseskes størrelse på en bageplade med bagepapir. Spred osten lidt ud, så den kan smelte til ca. 6 cm diameter per snack. Bag parmesansnacksene i 5-10 min til de bliver let gyldne (ovne er forskellige, så hold godt øje).
  • Tag dem ud af ovnen, pil dem forsigtigt af bagepapiret og læg dem straks på en kagerulle, så de får en buet form. Sæt dem til side og lad dem afkøle.
  • Anret hver parmesansnack med en tsk rødløgschutney og comtéskiver. Top med et par dråber Karl Johan svampe-olie og lidt peber.

Bon appétit

Forrige indlæg
Gennemtænkt køkkenarbejde på flere niveauer
Næste indlæg
Fair og gennemskuelige brillepriser nu også på Frederiksberg.

Related Articles

Gløgg i en coronatid. Postmandens rødvinstoddy

8. december 2020

Ris a la mande med Bourbon hvid chokolade

8. december 2020

Drik vin med god smag i munden

8. december 2020

Følg os på Instagram og Facebook

Facebook Instagram

Læs Mit Østerbro

Juleshopping på Østerbro

Enterprise

Democtratic


Dancontainer

Paulun

Peugeot · Henrik Wessel

Seneste indlæg

  • (ingen titel)
  • Jeg er ingen engel
  • 6 tips til børnefamilierne
  • (ingen titel)
  • Peter skriver
  • Juleshopping
  • Lokal optiker på Østerbro klar med julehjælp til udsatte
  • Din shopping guide Secondhand-shopping på Østerbro

Mit Østerbro

Lokalmagasin med historier og portrætter fra bydelen og inspiration til det nære på Østerbro og i Nordhavn – mad, bolig, shopping, familie, fritid og wellness.

Find rundt

  • Forside
  • Temaer
  • Portrætter
  • Historier
  • Favoritter
  • Udgivelser
  • Om
  • Kontakt

Seneste indlæg

  • Jeg er ingen engel

Mit Østerbro / www.mitoesterbro.dk


Tilbage til toppen